Меню

Огляд покриттів

Вебсайт сучасного салону оптіки

Огляд покриттів

Новина опублікована: 16.09.2022

Огляд покриттів

Покриття лінз роблять їх міцнішими, прозорішими, що відштовхують бруд і воду, блокують UV. Спеціальні покриття захищають очі від синього світла (Zeiss Blue Protect), від яскравого світла (сонцезахисні), від яскравих відблисків (поляризовані).

Краще бачити та краще виглядати

DuraVision Silver – це економічне покриття з асортименту покриттів DuraVision Premium від ZEISS. Як і покриття DuraVision Platinum, покриття DuraVision Silver має відмінні освітні властивості. Це дає вам дві переваги: ​​добрий зір без відблисків і гарний зовнішній вигляд, оскільки ваш співрозмовник зможе бачити ваші очі так, ніби на вас взагалі немає окулярів.

Це стало можливим завдяки новій технології покриття, що просвітлює:

 Нове покриття, що просвітлює, використовується з покриттями Silver і Platinum з лінійки DuraVision Premium. Це можна побачити залишковим рефлексом синього відтінку, якщо ви подивіться на окуляри під кутом на білому тлі. Кожна лінза з покриттям, що просвітлює, має залишковий рефлекс, який у багатьох традиційних лінзах має зелений відтінок.

Для своїх покриттів преміум-класу ZEISS використовує саме синій відтінок, який, хоч і складніший у виробництві, пропускає більшу кількість світла та підвищує якість зору. Таке покриття дозволяє на 20% ** зменшити кількість відблисків по передній та задній поверхнях лінзи.

DuraVision® Platinum

Найдовговічніші лінзи з усього асортименту лінз ZEISS - 
лінзи DuraVision Platinum мають всі характеристики лінз DuraVision Silver. Однак при цьому вони ще довговічніші! Покриття DuraVision Platinum – це міцне покриття з асортименту покриттів компанії ZEISS.

Для тих, хто обирає лише найкраще


Які характеристики покриттів лінз найважливіші? 7 з 10 респондентів відповіли, що найбільш важливими є стійкість до подряпин і довговічність. Це і не дивно, оскільки лінзи повинні йти в ногу з нашим сучасним життям і бути досить міцними, щоб упоратися з будь-якими складними життєвими ситуаціями, які можуть виникнути на роботі чи під час відпочинку.

Покриття DuraVision Platinum від ZEISS – це покриття нового рівня міцності. Спеціальний виробничий процес дозволяє зробити наші пластикові лінзи довговічнішими, ніж будь-коли раніше. Внутрішні виміри показали, що покриття DuraVision Platinum від ZEISS дозволить створювати лінзи, які будуть втричі міцніші за попередні варіанти.

Чому покриття DuraVision® таке міцне?


Вся справа в іонах!

Покриття кожної лінзи DuraVision Platinum складається з дев'яти ультратонких шарів: спочатку на скляну основу наноситься тверде покриття, потім різні покриття, що просвітлюють, зокрема антистатичне покриття, і, нарешті, шар CleanCoat. Цей верхній шар герметизує лінзу і створює гладку поверхню. Бруд та волога не пристають до поверхні, що забезпечує легке очищення лінзи.


 Секрет виняткової міцності лінз DuraVision Platinum полягає у використанні спеціальної технології нанесення покриттів. При виробництві лінзи багаторазово бомбардуються спеціальними іонами. Іони передають лінзі свою кінетичну енергію, ущільнюючи шари і формуючи їх єдине покриття.
  Ця технологія забезпечує оптимальне зчеплення окремих верств один з одним. Як результат, ми отримуємо поверхню лінзи, яка втричі міцніша, ніж поверхня попереднього покоління пластикових лінз від ZEISS*. Саме ця гладка та міцна поверхня робить лінзи більш довговічними, стійкими до забруднень та простими в очищенні.

*Лінзи від ZEISS з технологією DuraVision® Platinum з показником заломлення 1,67 порівняно з покриттям LotuTec з показником заломлення 1,67.

** У порівнянні зі скляними лінзами від ZEISS зі стандартним просвітлюючим покриттям із зеленим залишковим рефлексом.

Читайте інші наші статті

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Підпишіться на розсилку , щоб першим отримувати
цікаві пропозиції, новини та знижки:
84
підписано

Замовити дзвінок